PETIT HORT

Petit Hort, antiga fruiteria Pere Prat, situada a la ciutat d’Igualada a la comarca de l’Anoia. A la nostra botiga trobarà un ampli assortit de fruites i verdures de proximitat, on podrà gaudir d’una gran varietat de productes de qualitat i sabor per sentir goig de la cuina tradicional i mediterrània.
 

Fruita i hortalissa seleccionada, de productors locals, acabada de collir, mantenint de manera natural la seva frescor, aroma i textura, conservant les vitamines, enzims, nutrients i minerals. Procurem tenir el màxim de productes de cultiu local i de temporada per oferir el millor preu i qualitat.

 

 
Atenem encàrrecs tant per a particulars com per restaurants i empreses.
 
Per a qualsevol consulta poden contactar amb nosaltres, estarem encantats d’atendre'l
-Petit Hort Igualada, productes de la nostra terra-
 
HORARI
De dilluns a divendres
Matins de 8:30h a 14:00h
Tardes de 17:00h a 20:30h
Dissabtes de 8:30h a 14:00h
WhatsApp 620 904 040 

Petit Hort, antigua frutería Pere Prat, situada en la ciudad de Igualada en la comarca de la Anoia. En nuestra tienda encontrará un amplio surtido de frutas y verduras de proximidad, donde podrá disfrutar de una gran variedad de productos de calidad y saborear la cocina tradicional y mediterránea. Fruta y hortaliza seleccionada, de productores locales, recién recogida, manteniendo de manera natural su frescura, aroma y textura, conservando las vitaminas, enzimas, nutrientes y minerales. Procuramos tener el máximo de productos de cultivo local y de temporada para ofrecer el mejor precio y calidad.
 
C/ Pare Tous Soler 26 local
08700 Igualada (Barcelona)
Ver Teléfono
937 681 229620 904 040