PRODUCTES I SERVEIS

Al Petit Hort sabem que les propietats que aporten les fruites i verdures són molt beneficioses per a la salut, per la qual cosa és un aliment indispensable.
 

A la nostra botiga trobaràs una àmplia varietat perquè segueixis una dieta sana i equilibrada i, a més, t'oferim les millors varietats de fruita i verdura de temporada que destaquen per la seva excel·lent qualitat, olor, sabor i textura.


Seleccionem articles de la terra procedents d'agricultors de la zona, segons la disponibilitat del mercat, però també pots triar varietats natives d'altres regions del món i de proveïdors de qualitat.

Ompliu la vostra cistella amb exquisits productes de la terra envasats i preparats per consumir com sucs, brous, espècies i conserves.

-Àmplia selecció de fruites, verdures i hortalisses.
-Productes de temporada.
-Fruites tropicals.
-Ous de pagès.
-Oli d'oliva verge de la casa Can Gibert, un producte de gran qualitat i gust intens.
-Mels artesanes del Perelló, cada una combinada amb un producte de la terra (mel de taronger, romaní, mil flors i d'eucaliptus).
-Fruits secs a granel.
-Olives.
-Superllavors: quinoa, chia, sèsam, llavors de rosella... que aporten sorprenents beneficis per l'organisme.
En Petit Hort sabemos que las propiedades que aportan las frutas y verduras son muy beneficiosas para la salud, por lo que es un alimento indispensable. 

En nuestra tienda encontrarás una amplia variedad para que sigas una dieta sana y equilibrada y, además, te ofrecemos las mejores variedades de fruta y verdura de temporada que destacan por su excelente calidad, olor, sabor y textura.

Seleccionamos artículos de la tierra procedentes de agricultores de la zona, según la disponibilidad del mercado, pero también puedes elegir variedades nativas de otras regiones del mundo y de proveedores de calidad. 


Llene su cesta con exquisitos productos de la tierra envasados y preparados para consumir como zumos, caldos, especias y conservas.

-Amplia selección de frutas, verduras y hortalizas.
-Productos de temporada.
-Frutas tropicales.
-Huevos de payés.
-Aceite de oliva virgen de la casa Can Gibert, un producto de gran calidad y sabor intenso.
-Mieles artesanas de 'Perelló', cada una combinada con un producto de la tierra (miel de azahar, romero, mil flores y de eucalipto).
-Frutos secos a granel.
-Olivas.
-Supersemillas: quinoa, chia, sésamo, semillas de amapola... que aportan sorprendentes beneficios para el organismo.C/ Pare Tous Soler 26 local
08700 Igualada (Barcelona)
937 6...Clic para ver
937 681 229620 904 040